Friday, August 15, 2014

Smart Dress by Noncon for Her

Pentru cei care inca nu stiu ne axam pe tinute smart si incurajam lumea sa faca smart shopping. Adica sa achizitionezi o tinuta  care creaza iluzia de rochie dar, care este formata din mai multe piese . O porti la un eveniment mai amplu, de genul nunta sau botez si o poti refolosi in N variante dupa eveniment, prin asociere cu alte piese vestimentare. La fusta poti sa folosesti camasa, top, tricou inscriptionat, maieu sau alt body. Iar body-urile le poti asorta cu blugi, pantaloni scurti, pantaloni cu talie inalta sau  alte fuste.











Toate tinutele Noncon for Her sunt formate din cel putin doua piese si mentionez faptul ca nu vom produce mai mult de 2 maxim 3 bucati (si pentru persoane din orase diferite ) dintr-un model pentru ca nu vrem sa devina o uniforma. 

Ne dorim ca cei care poarta Noncon for Him & Her sa fie ALTFEL . 

Pentru fiecare fusta poti sa alegi una sau doua variante. Body cu spatele gol din catifea sau lycra, body tip maieu sau rochia neagra cu partea superioara transparenta si sutienul din dantela pe care il ador si il port foarte des cu maieuri si rochii cu decupaje mari . Oricum il port,  ideea e sa se vada !!! :) Este un must have ! 










  

P.S  Nu va incurajez sa purtati o altfel de tinuta indrazneata la o nunta .
Evident ca fiecare tinuta va fi adaptata persoanei si evenimentului !!!


Pentru detalii si comenzi ne gasesti la nr de telefon 0746260685
Instagram : Adelina Boie

Multumim Castel Transilvania pentru superba locatie in care am realizat pozele si fotografului Ovidiu Sebastian pentru rabdare si calitatea produsului final siiiiiiii La mult ani Maria si Marian ! 
( ma simt ca si la premiile Oscar...numai statuia imi lipseste )))

 

No comments:

Post a Comment